Kesälomareissulla aloittelin Regian Allround sukkalangasta sukkia. Valitsin Cookie A:n Suloisimmat sukat kirjasta mieleiseni mallin Kai-Mei. Kaikki sujui hienosti siihen saakka kun piti aloittaa varsinainen mallikuvio. Laskin ja laskin mutta kuvio ja ohje eivät stemmanneet silmukkamäärääni. Jo lopen tuskastuneena kaivoin puhelimen esiin ja nettiin hakusanaksi mallin nimi.

 Yllätys, yllätys netti paljasti, että kirjan ohjeessa oli varteen väärä silmukkaluku. Ei tehnyt mieli purkaa valmista vartta ja ratkaisin pulman soveltamalla mallikuviota omalla tavallani.


CIMG6141.JPGCIMG6144.JPG

Kuvio tulisi yksivärisessä varmasti paremmin esiin. Hieman kuvassa häiritsee reikäneuleen alat pilkistävät raitasukat. Kesälomareissu on enää muisto kun vihdoin sain toisenkin sukan valmiiksi. Langan kanssa samaa sävyä löytyy tästä:

CIMG6140.JPG

Hyödynsin kurttulehtiruusun kiulukat. Marjojen perkkaus oli kaikista työläin vaihe. Hillorokerin kanssa keittelin esikeitetyt ja siivilöidyt marjat. Makeaa oli vaikka itse en ruusunmarjan mausta niin perustakaan.

Nyt neuleohjeiden pariin etsimään mitä seuraavaksi.

-Santramaikki