Tilasin joku aika sitten kirjakerhosta uutuutena mainostetun kirjan: Neulo ja nauti. Tilatessani en tiennyt minkälainen kirja olisi. Sitä mainostettiin jo neuleaakkoset hallitsevalle. Kirjassa opastetaan mm.  erilaisten neulepintojen tekemistä. Ihan kiva kirja mutten ole varma onko jotakin ihan uutta aikaisempiin neulekirjoihini verrattuna. Ehkä en olisi ostanut, jos olisin nähnyt kirjan ennakkoon. Palauttaa en kuitenkaan viitsinyt.

Olohuoneen ikkunalla kukkii kaksi joulukaktusta. Otin niistä kuvankin mutta en saa nyt kuvia siirrettyä koneelle (johto on hyvässä tallessa). Kukinta on yllättävän runsasta hoitoon nähden. Eivätpä ole tainneet saada lannoitetta miesmuistiin. Muutenkin meillä tuoksuu jo joulu. Uunissa on lanttulaatikot paistumassa ja porkkanalaatikko odottaa uuniin pääsyä. Kaupassa oli hyviä juurestarjouksia ja pitihän tarjoukset hyödyntää.

Käsitöitä en juurikaan ole tehnyt parina viimeisenä iltana. Mulla on ollut kiinnostavan tuntuinen kirja kesken. Sain sen kollegalta lainaan. Kirja on Tuula Kasasen toimittama: Kenen lapsi? Kirjassa on kertomuksia suomalaisista, jotka ovat kasvaneet vailla oikeaa tietoa biologisesta vanhemmastaan tai vanhemmistaan. Kirjan avulla hahmottuu hyvin juurien tietämisen merkitys aikuisiällä.

Kello soi, aika mennä vaihtamaan laatikot!

-Santramaikki